joi, 5 noiembrie 2015

Soc in lumea crestina! In plin sezon de pupat moaste apar “sfintii de silicon”

Soc si groaza pentru crestinii aflati in plin sezon de supt, pupat si scuipat moaste: cercetatorii britanici au inventat moastele din silicon. Acestea arata si se imbiba cu saliva la fel ca moastele originale. Singura diferenta o constituie faptul ca siliconul respinge o parte dintre streptococi.

Astfel, pe un set de moaste originale, pupate in medie de 3500 de credinciosi romani se gasesc toate tipurile de streptococi cunoscuti la ora actuala in lume, in numar de cateva sute, plus cateva specii inca necunoscute cercetatorilor. Prin comparatie, pe “sfintii de silicon” se pot gasi doar cantitati mari de tanin, provenit de la vinul de impartasanie consumat de enoriasi si botox, provenit de la parasutele care au confundat baia lui Leo de la Strehaia cu biserica, ambele avand la usa o coada lunga de persoane care isi dau check-in si isi fac selfie cu botic.

Ramanand in zona noutatilor legate de moaste, avem si o stire 100% romaneasca: s-a anuntat deschiderea bisericilor cu moaste traditionale din Marginimea Sibiului. 100% bio, acestea sunt cu doua marimi mai mici decat cele netraditionale, iar pentru a fi siguri de veridicitatea acestora credinciosii pupatori trebuie doar sa ridice patrafirul care le acopera si sa caute marca “Made in China”.

Singurul mod in care pelerinii pupatori de moaste se pot apara de pupatul “sfintilor de silicon” este sa mearga la serviciu.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu